nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Éber kómában fekszik tragikus vízi csúszdázása óta a 8 éves Vince

Éber kómában fekszik tragikus vízi csúszdázása óta a 8 éves Vince

A kisfiút egy úszótáborban érte baleset, amikor a csúszdáról lecsúszott. Apja jelenleg munkanélküli, napi 16 órában a gyereke mellett van a kórházban.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Éber kómában fekszik az a 8 éves fiú, aki 2016 nyarán egy nyíregyházi élményfürdőben balesetet szenvedett, amikor a csúszdáról lecsúszott – számolt be a Tények. A kisfiú apja szerint amikor a baleset történt, sem tanár, sem pedig úszómester nem volt a medencénél, sőt szerinte az úszótábor megszervezésére engedély sem volt. Mint mondja, fia majdnem 6 és fél percig lebegett a vízen, gyerekek mentették ki, újra kellett éleszteni.

Az újraélesztés sikerült, de Vince azóta éber kómában fekszik. Apja jelenleg munkanélküli, napi 16 órában a fia mellett van a kórházban, gondozza és ápolja őt. Bár az orvosok nem sok esélyt látnak a gyógyulására, apja szerint megfelelő terápiával felépülhet. A kisfiú pislogással kommunikál.

Az apuka elmondása szerint korábban az úszómester ellen indult eljárás maradandó fogyatékosságot okozó, foglalkozás körében elkövetett, gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt. Egy – a Tények által megkérdezett ügyvéd szerint – ezért akár több évet is lehet kapni.

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon