Egészség

Öt csecsemőt verhetett meg a kórházi nővér, a rendőrség nyomoz

A gyanú szerint öt csecsemőt bántalmazott egy nővér egy amerikai kórház újszülött osztályán. A nőt felfüggesztették, a rendőrség nyomozást indított az ügyben, a kórház pedig kamerákat szerelt fel.

Öt csecsemőn is durva sérüléseket fedeztek fel egy wisconsini kórház újszülött osztályán.Volt olyan baba is, akinek elrepedt a koponyája, a karja vagy épp a bordája.

A kórház csak akkor indított belső vizsgálatot, miután felfedezték a véraláfutásos sérüléseket a kicsiken. A 42 ágyas újszülött osztályon dolgozó orvos a zúzódásos sérülést látva először arra gondolt, hogy az infúzió okozhatta, míg egy másiknál a túl szoros takaróra gyanakodott, végül még több sérült babát fedeztek fel a nővérek.

Öt csecsemőn is durva sérüléseket fedeztek fel egy wisconsini kórház újszülött osztályán

Az egyik kisbabának az arcán keletkezett zúzódás egyik reggelre, a CT pedig kimutatta, hogy a kisgyermek koponyája és egyik karja is megrepedt. A sérülések okozásával az egyik nővért gyanúsítják, akit fel is függesztettek állásából, míg a rendőrségi vizsgálat tart.

A hasonló esetek megelőzése érdekében a kórházban ezentúl kamerák és biztonsági őrök is figyelik a babákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top