Egészség

„Szédítően jóképű volt, de a szájszagától felfordult a gyomrom”

Naivan azt gondolhatnánk, hogy a 21. században a személyes higiénia már alapdolog. A most következő beszámolók viszont sajnos azt bizonyítják, hogy ez nem mindenkinek egyértelmű, és ez könnyen tönkretehet egy bimbózó párkapcsolatot is.

Pont a napokban beszélgettünk, röhögve emlegettük az egyik kolléganőmmel, hogy hamvas és romantikus tinédzserkorunkban mennyit ábrándoztunk arról, milyen jó lett volna pár száz évvel korábban születni, amikor még földet söprő szoknyákban jártak a nők, a férfiak meg elhalmozták őket a bókjaikkal, a romantikus vallomásaikkal… Aha, igen. Csak éppen a várható élettartam nem 76 év volt, hanem 46, ami nemcsak az orvostudomány fejletlenségének tudható be, hanem olyan apróságoknak is például, hogy csak ünnepnapokon fürödtek az emberek, szóval inkább nem is nagyon akarok belegondolni, mi rejtőzött a szép ruhájuk alatt.

Szerencsére ma már más világot élünk, de sajnos a testi higiénia még ma sem erőssége mindenkinek. Én lennék a világ legboldogabb embere, ha azt mondhatnám, nincs személyes tapasztalatom a témában, de sajnos nem ez a helyzet – már a cím is erre utal. Volt egy pasim, akit eleinte úgy imádtam, mint egy istent, de a lila köd elég gyorsan szertefoszlott, és ebben igen komoly szerepet játszott egy rém kellemetlen dolog,

a rettenetes szájszag.

Az illető jóképű volt és sportos – 10 évig öttusázott, úgyhogy nem csoda –, viszont a sportkarrier befejezése után rászokott a dohányzásra. De a legnagyobb baj nem ez volt, sokkal inkább az, hogy nem ápolt túl közeli viszonyt a fogkefével, így aztán reggelente olyan szörnyű szagú felhő vette körül, aminek egyenes következménye lett, hogy leszoktunk a csókolózásról, aztán viszonylag rövid időn belül egymásról is, igaz ebben nemcsak az igénytelensége játszott szerepet.

És nem ő volt az egyetlen férfi az életemben, akinek nem volt erőssége a tisztálkodás.

Volt, aki gyönyörű, vasalt ingben és méregdrága cipőben jött ugyan az első randinkra, de olyan koszos volt a körme, hogy a gondolattól is felállt a szőr a hátamon, hogy az a szutykos kéz esetleg az intimebb testrészeim környékére tévedhet.

Mondanom sem kell, nem jutottunk el odáig.

A következő whisperes beszámolók is arról szólnak, hogy sajnos kortól és nemtől függetlenül sokan vannak azok, akiknek komoly problémájuk van a személyes higiéniával. Ma sem magától értetődő mindenkinek a napi 2-3 alkalommal történő fogmosás, a napi zuhanyzás, de még a vécéhasználat utáni kézmosás sem. És ezek a dolgok bizony a párkapcsolatot is minimum beárnyékolják, vagy éppen tönkre is teszik.

A barátnőmnek nem erőssége a higiénia. Együtt élünk, és néha olyan erős testszaga van, hogy alig tudok egy szobában maradni vele.

 

Volt egy afférom egy fickóval, aki részeg volt, és rettenetes volt a lehelete. Azóta nem vagyok képes megcsókolni senkit, akinek egy kicsit is kellemetlen a szájszaga, mert rögtön felidézi bennem azt a szörnyű emléket.

 

Nagyon tetszett az pasi, olyan igényesnek tűnt, mindig olyan finom illata volt. Azt hittem, ő a legtisztább ember, akit ismerek. Egészen addig, amíg egyszer meg nem láttam a levetett alsónadrágját… Teljesen összezavarodtam.

Randiztam egy pasival, aki először nagyon jó fejnek tűnt. Mégsem találkozom vele többet, ugyanis megláttam közelről a fogsorát. Olyan volt, mintha soha életében nem mosott volna még fogat. Képtelen voltam megcsókolni.

 

Az exemnek nem éppen a tisztaság volt a legerősebb oldala. Nagyon sokszor volt testszagú, de túlságosan szerettem ahhoz, hogy szóba hozzam, és megbántsam vele. Végül aztán ő csalt meg engem.

 

Rettenetes volt életem első csókja. Olyan szájszaga volt a pasinak, hogy rosszul vagyok, ha eszembe jut.

 

Életem legrosszabb randija volt a tegnap esti. A pasiból olyan szag áradt, mintha napok óta nem fürdött volna. Rettentő kiábrándító volt.

Egyéjszakás kalandnak indult, de végül letettem róla, mert a lány olyan szagot árasztott, mint a nagyanyám háza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top