nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Két kórházban sem vették észre, hogy egy ceruza fúródott Barbara combjába

Két kórházban sem vették észre, hogy egy ceruza fúródott Barbara combjába

Egy öt és fél centis ceruzát operáltak ki a 8 éves mindszenti kislány combjából, egy hónappal a balesete után.
nlc
f Ajánlom

Január végén esett el az iskolájában a nyolcéves Barbara. A kislány olyan szerencsétlenül esett, hogy a kabátzsebében lévő ceruza átfúrta a kabátot és a nadrágot is, és beleállt a combjába – írja a Délmagyarország.

A ceruza eltört és csak az egyik felét találták meg, a másikról azt hitték, kiesett valahol. Barbara sebén nem látszott semmi különös – mesélte a lapnak az édesanya. A kislánynak azonban egyre csak nőttek a fájdalmai, ezért előbb a szentesi, majd a hódmezővásárhelyi kórházba vitték, ahol kitisztították és fertőtlenítették a sebet, kapott antibiotikumot, de a seb nem gyógyult.

Végül a szegedi gyermekklinikán készült röntgen, ahol kiderült, hogy egy 5 és fél centis ceruzadarab fúródott Barbara combjába. A kislányból végül kioperálták a grafitot, édesanyja pedig fel van háborodva, hogy lánya hiába mondta több orvosnak is, hogy szúrást érez, két helyen sem tartották fontosnak a röntgen elkészítését.

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon