Egészség

Két kórházban sem vették észre, hogy egy ceruza fúródott Barbara combjába

Egy öt és fél centis ceruzát operáltak ki a 8 éves mindszenti kislány combjából, egy hónappal a balesete után.

Január végén esett el az iskolájában a nyolcéves Barbara. A kislány olyan szerencsétlenül esett, hogy a kabátzsebében lévő ceruza átfúrta a kabátot és a nadrágot is, és beleállt a combjába – írja a Délmagyarország.

A ceruza eltört és csak az egyik felét találták meg, a másikról azt hitték, kiesett valahol. Barbara sebén nem látszott semmi különös – mesélte a lapnak az édesanya. A kislánynak azonban egyre csak nőttek a fájdalmai, ezért előbb a szentesi, majd a hódmezővásárhelyi kórházba vitték, ahol kitisztították és fertőtlenítették a sebet, kapott antibiotikumot, de a seb nem gyógyult.

Végül a szegedi gyermekklinikán készült röntgen, ahol kiderült, hogy egy 5 és fél centis ceruzadarab fúródott Barbara combjába. A kislányból végül kioperálták a grafitot, édesanyja pedig fel van háborodva, hogy lánya hiába mondta több orvosnak is, hogy szúrást érez, két helyen sem tartották fontosnak a röntgen elkészítését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top