Egészség

Búcsúvideót készített, majd a halálba ugrott a testvérpár

Kettős öngyilkosság után vizsgálódik a rendőrség Oroszországban, miután egy 15 éves lány és 12 éves húga leugrottak egy 10 emeletes ház tetejéről. Haláluk előtt még posztoltak, és videót is készítettek, amelyben elbúcsúztak szeretteiktől.

Szörnyű tragédia rázta meg az orosz közvéleményt: leugrott egy 15 éves lány és 12 éves húga egy 10 emeletes ház tetejéről. A kettős öngyilkosság oka állítólag az volt, hogy a 12 éves Marija Vinogradova egy kiskorú fiúval jár. A tinit a legjobban az zaklatta fel, hogy édesanyja nőgyógyászati vizsgálatra kötelezte.

A halálugrás előtt Marija még kiposztolta barátja képét, és azt írta mellé: „Bocsáss meg, kérlek! Annyira szeretlek. Találsz majd valaki nálam jobbat.”

Marija féltestvére, a 15 éves Anasztaszija Szvetozarova közvetlenül az ugrás előtt készített egy videót a 10 emeletes ház tetejéről.

A rendőrség vizsgálja, mi állhatott a kettős öngyilkosság hátterében, a nyomozáshoz lefoglalták a lányok mobiljait és számítógépeit. A nyomozók kíváncsiak arra, hogy lehetett-e közük valamilyen – Kék Bálnához hasonlatos – öngyilkos Facebook-csoporthoz, amilyenekből csak 2017-ben 1339 ilyen jellegűt találtak a közösségi oldalakon az orosz belügyminisztérium szerint.

Daily Mail

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top