nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Búcsúvideót készített, majd a halálba ugrott a testvérpár

Búcsúvideót készített, majd a halálba ugrott a testvérpár

Kettős öngyilkosság után vizsgálódik a rendőrség Oroszországban, miután egy 15 éves lány és 12 éves húga leugrottak egy 10 emeletes ház tetejéről. Haláluk előtt még posztoltak, és videót is készítettek, amelyben elbúcsúztak szeretteiktől.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Szörnyű tragédia rázta meg az orosz közvéleményt: leugrott egy 15 éves lány és 12 éves húga egy 10 emeletes ház tetejéről. A kettős öngyilkosság oka állítólag az volt, hogy a 12 éves Marija Vinogradova egy kiskorú fiúval jár. A tinit a legjobban az zaklatta fel, hogy édesanyja nőgyógyászati vizsgálatra kötelezte.

A halálugrás előtt Marija még kiposztolta barátja képét, és azt írta mellé: „Bocsáss meg, kérlek! Annyira szeretlek. Találsz majd valaki nálam jobbat.”

Marija féltestvére, a 15 éves Anasztaszija Szvetozarova közvetlenül az ugrás előtt készített egy videót a 10 emeletes ház tetejéről.

A rendőrség vizsgálja, mi állhatott a kettős öngyilkosság hátterében, a nyomozáshoz lefoglalták a lányok mobiljait és számítógépeit. A nyomozók kíváncsiak arra, hogy lehetett-e közük valamilyen – Kék Bálnához hasonlatos – öngyilkos Facebook-csoporthoz, amilyenekből csak 2017-ben 1339 ilyen jellegűt találtak a közösségi oldalakon az orosz belügyminisztérium szerint.

Daily Mail

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Megosztás Facebookon