Egészség

Ne a kórházban tessék dohányozni, inkább a játszótér mellett! – frissítve

Rosszabbnál rosszabb megoldások a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban.

Teljesen érthető, hogy a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban nem lehet dohányozni. Annak udvarán sem. Viszont az sem tűnik nyerő ötletnek, hogy a legközelebbi hely, ahol, lehet cigizni, a konyha és a játszótér sarkánál van. Mutatjuk az értesítőt:

A kiragasztott papírt egy gyerekvédelmi szervezet, a Hintalovon Alapítvány osztotta meg. A kórház részéről egyelőre nem közölték, miért a játszótérnél jelölték ki a dohányzásra alkalmas helyet.

A kórház illetékesei az alábbi állásfoglalást küldték az NLC-nek:

A „Ne a kórházban tessék dohányozni, inkább a játszótér mellett!” című cikkük – bár valóságos fényképet tartalmaz – újságírói torzítás, álhír, ugyanis senki nem küldi dohányozni játszótérre egy nyíregyházi kórház betegeit. A valóság a cikkükkel szemben az, hogy a dohányzásra kijelölt hely a konyhától és a játszótértől egyaránt 150 méterre található. A kihelyezett „tájékoztatás” semmiféle módon nem minősül az intézmény hivatalos tájékoztatásának. A feliratot már eltávolították. A hivatalos útbaigazító táblák hamarosan elkészülnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top