Egészség

Gyönyörű melltetoválásokat készítenek mellráktúlélőknek

Ilyen esetekben a tetoválás jóval több egy tetoválásnál...

Nemrég mutattuk be Adrient, aki ingyen készít szemöldöktetoválást ráktúlélőknek Budapesten. Nagyon szépnek tartjuk a vállalását, amely hasonló ahhoz, ahogyan a P.ink nevű amerikai szervezet mellrákból gyógyult nőknek segít visszaszerezni az önbizalmukat. 

Az amerikai szervezet célja, hogy a gyógyulás után összehozza a nőket tetoválóművészekkel, így készülhettek el ezek a fantasztikus alkotások. „Egyszerűen nem izgat a kérdés. Van szép műmellem, ami egy protézis, be tudom tenni a speciális melltartómba, és senki meg nem mondja rólam ruhában, hogy nincs meg a fél mellem. Szégyellnem kéne? Ugyan miért? Azért, mert beteg lettem, és ezért levágták, úgy ahogy van? Mi ebben a szégyellnivaló? Takargatnom kéne a gyerekeim előtt? Eszem ágában sincs! Amikor megtörtént a műtét, sokszor a lányaim segítettek átkötözni, nemhogy takargattam volna előttük, de kifejezetten sokat beszélgettem velük róla” – írta a mellrákja után az NL Café egyik szerzője, pedig – ahogy az előbb linkelt cikkben leírja – neki sem volt könnyű megbarátkozni az új testével.

Itt pedig a fotók azokról a tetoválásokról, amelyek a P.ink alapítvány segítségével jöttek létre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top