Egészség

Így fuss, ha a hasadról is fogyni akarsz!

Kocogsz már egy ideje, mégsem akarnak eltűnni azok a makacs zsírpárnák a hasad körül? Néhány apró változtatással hamar látványos eredményt érhetsz el.

A megfelelő diétával kombinált rendszeres futás előbb-utóbb mindenkinek a lábán meglátszik, de ha betartasz néhány aranyszabályt edzés közben, akkor a has körüli zsírpárnáid is el fognak tűnni. 

Intervallumfutás

Egyenletes sebesség helyett érdemes lassabbb és gyorsabb szakaszokat beiktatni a futásba. A futópadon beállítható harminc és negyvenöt perces intervallum és a zsírégető edzések mind megfelelnek erre a célra. 

Növeljük az időtartamot

Lehet, hogy nem a sebességeddel van a probléma, csak a futás időtartamán kell egy kicsit nyújtanod ahhoz, hogy a hasad körül is beinduljon a fogyás. Tempós kocogás mellett minden öt perc alatt közel ötven kalóriát égethetsz el.

Tempós sétával megszakított futás

Futás alatt érdemes néhányszor lassítani, és egyperces tempós sétára váltani. Fontos, hogy ilyenkor magasra emeld a térdeidet, és nagyokat lépj, így erősítheted a has körüli izmaidat, és könnyebben szabadulhatsz meg az úszógumidtól. 

(Forrás: Popsugar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top