nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Megmentette a metró elé esett gyereket a hős fiatal – videó

Megmentette a metró elé esett gyereket a hős fiatal – videó

Hihetetlen lélekjelenlétről és bátorságról tett tanúbizonyságot az a 18 éves fiatal, aki megmentette egy metrósínekre esett 2 éves kisfiú életét.
NLCafé
f Ajánlom

Valóra vált egy olasz édesanya rémálma, akinek kétéves kisfia a metrósínekre esett Milánó egyik metrómegállójában. A biztonsági kamera felvételén látszik, ahogy a kétéves felpattan anyja mellől, majd a sínek felé rohan, és leesik a peronról.

A segítségére siető édesanyja és a többi ember csak tétován nézi az életveszélyben lévő gyermeket, és csak egy fiatalember tudja, mit kell csinálni. A 18 éves Lorenzo Pianazza azonnal cselekedett: leugrott a fiúért a sínek közé, majd kiemelte onnan.

Lorenzo később azt nyilatkozta, tudta, hogy még egy perc van a metró érkezéséig, ezért ugrott le olyan bátran a sínek közé. Úgy volt vele, hogy ha nem tud időben visszaugrani a peronra, akkor majd a megálló vége felé szalad a szerelvény elől.

Szerencsére erre nem volt szükség, mert a fiú egy tornász ügyességével pattant vissza a biztonságot jelentő magaslatra, illetve időközben a biztonsági személyzet piros lámpát adott az érkező vonatnak.

Reppublica

Megosztás Facebookon