Egészség

Nagyon csúnya dolgot tett a beteggel a mentőben az ápoló

Egy mentőápoló ellen emelt vádat a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség, miután kiderült, hogy kifosztott egy idős beteget a mentőautóban.

Hamarosan bíróság elé áll az a kaposvári mentőápoló, aki kifosztott egy idős, magatehetetlen beteget a mentőautóban. Az ügyészség beszámolója szerint a vádlott egyedül maradt az idős férfival és a beteg értékeit tartalmazó táskával a mentőautóban, miközben a kaposvári kórház felé tartottak, így volt ideje a fosztogatásra.

Egyedül maradt a beteggel az ápoló a mentőautóban, kihasználta az alkalmat

Az ápoló az öntudatlan beteg táskájából megszerezte a bankkártyát és egy papírlapot, amire a kártya PIN-kódja volt felírva. Miután a kórházba értek, az ápoló egyből keresett egy ATM-et és levett 100 ezer forintot a nyugdíjas férfi bankszámlájáról, majd másnap még 85 ezret. Később újra próbálkozott, de addigra a család már letiltotta a bankkártyát.

Az ügyészség a mentőápolóval szemben börtönbüntetést, közügyektől és egészségügyi foglalkozástól eltiltás büntetés kiszabását indítványozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top