Egészség

120 millióból kezd új életet az éber kómában fekvő Marika családja

Marika már 8 éve éber kómában fekszik egy rosszul sikerült vesekőműtét miatt. Családja műhibapert indított a kórház ellen, amit meg is nyertek, 120 millió forintot ítélt meg nekik a bíróság.

Ma este kerül adásba az RTL Klub Házon kívül című műsorában annak a fiatal, tiszavasvári nőnek a története, aki éber kómában töltötte az elmúlt 8 évet egy rosszul sikerült vesekőműtét után. Az előzetesből már kiderül, hogy Marika családja műhibapert indított a nyíregyházi kórház ellen, amit meg is nyertek, a bíróság 120 millió forint kártérítést ítélt meg az elszegényedett családnak.

Minden elment. Szinte úgy, hogy, tessék elképzelni, mikor hazahoztuk a kórházból, már akkor kéregetni kellett, mert a kórház felkért minket arra, csak akkor adják ki Marikát, ha az életmentő gépeket megvesszük – mondja a fiatal nő édesapja a riportban.

A család a műhibaper megnyerése után sem hagyja el a várost, csak egy nagyobb házba költöznek, amit Marika gyermekei néztek ki az egyik utcában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top