Egészség

Szívszaggató képet csinált fáradt anyukájáról a hatéves kisfiú

A könnyfakasztó fotó tökéletesen összefoglalja, milyen kimerítő az anyaság, különösen, ha az anyuka közben az életéért küzd.

Laura Corrigan, a kétgyermekes brit anyuka alig 36 évesen élete legnagyobb harcát vívja. Azután, hogy  hónapokig szenvedett a fájdalmas bélmozgások és a véres széklet miatt, tavaly márciusban előrehaladott vastagbéldaganatot diagnosztizáltak nála. „Az orvosom a diagnózis mellett azt is elárulta, az én koromban nagyon szokatlan ez a betegség” – nyilatkozta Laura a brit Mirror című lapnak.

Nem elég az életét veszélyeztető kór, a kétgyerekes anyukának azzal is meg kell birkóznia, hogy egyedül neveli gyerekeit, akik közül a legkisebb mindössze 9 hónapos volt, mikor Laura betegsége kiderült. „Nem is tudom szavakba önteni, mi mindenen megyek most keresztül. Igyekszem minden feladatomban helytállni, de sokszor előfordul, hogy egyszerűen kevés vagyok.

vastagbél daganat

Kép forrása: Laura Corrigan

Egy ilyen pillanatban készült az a bizonyos fotó is Lauráról, amely mára bejárta az internetet. A képet Laura hatéves kisfia, Max készítette, miközben a kemo- és sugárterápiától fáradt édesanyja belealudt a közös legózásba. „Max általában 5-kor kel, onnantól kezdve nem áll meg egész nap. Néha már azt gondolom, jobb is ez így, mert ha megáll, akkor biztos vagyok benne, hogy elalszom.

Laurában a diagnózisa óta a közösségi oldalak és az ott megismert barátok és sorstársak tartják a lelket. Azt mondja, sokat javított az állapotán, hogy vannak, akikkel megoszthatja a gondolatait és a félelmeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top