Egészség

Három éve nem tud lépcsőzni a kórház folyosóján elesett férfi

Épp a kórházi mosdóba akart kimenni, amikor elcsúszott a vizes padlón egy budapesti férfi, a lába pedig maga alá fordult. Elmondása szerint nem kezelték megfelelően a sérülését, emiatt három év alatt sem jött helyre a térde. Lépcsőzni például mind a mai napig nehezére esik.

Az 57 éves Zoltán már három éve küzd egy budapesti kórházzal, hogy valaki vállalja a felelősséget azért, hogy a kórházban évekkel ezelőtt elesett. Mint a Tényeknek adott interjújában mondja: nem vette észre, hogy valaki a kórházban az ülőke mellé vizelt, emiatt nedves lett a papucsa, ami a padlón megcsúszott.

Zoltán elesett, a lába maga alá fordult. Ezt követően combtól bokáig begipszelték a lábát, és a férfi hiába kérte, hogy szívják le a folyadékot a megdagadt lábából, nem tették meg az orvosok. Azt állítja, hogy már jó ideje levelez a kórházzal, hogy azóta is rossz térdére valami megoldást találjanak, de az ügye nem halad előre. A riportból kiderül, hogy Zoltánnak olyan rossz állapotban van a lába, hogy lépcsőzni is alig tud, úgyhogy azt tervezi, eladja emeleti lakását.

Kártérítésben már nem reménykedik a férfi, de egy bocsánatkérésnek azért örülne. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top