nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Három éve nem tud lépcsőzni a kórház folyosóján elesett férfi

Három éve nem tud lépcsőzni a kórház folyosóján elesett férfi

Épp a kórházi mosdóba akart kimenni, amikor elcsúszott a vizes padlón egy budapesti férfi, a lába pedig maga alá fordult. Elmondása szerint nem kezelték megfelelően a sérülését, emiatt három év alatt sem jött helyre a térde. Lépcsőzni például mind a mai napig nehezére esik.
NLCafé
f Ajánlom

Az 57 éves Zoltán már három éve küzd egy budapesti kórházzal, hogy valaki vállalja a felelősséget azért, hogy a kórházban évekkel ezelőtt elesett. Mint a Tényeknek adott interjújában mondja: nem vette észre, hogy valaki a kórházban az ülőke mellé vizelt, emiatt nedves lett a papucsa, ami a padlón megcsúszott.

Zoltán elesett, a lába maga alá fordult. Ezt követően combtól bokáig begipszelték a lábát, és a férfi hiába kérte, hogy szívják le a folyadékot a megdagadt lábából, nem tették meg az orvosok. Azt állítja, hogy már jó ideje levelez a kórházzal, hogy azóta is rossz térdére valami megoldást találjanak, de az ügye nem halad előre. A riportból kiderül, hogy Zoltánnak olyan rossz állapotban van a lába, hogy lépcsőzni is alig tud, úgyhogy azt tervezi, eladja emeleti lakását.

Kártérítésben már nem reménykedik a férfi, de egy bocsánatkérésnek azért örülne. 

Megosztás Facebookon