Egészség

Leukémiát diagnosztizáltak az iskolából torokfájással hazaküldött kisfiúnál

Szülei azt hitték, fiuk csak megfázott, majd a kórházban leukémiát diagnosztizáltak nála.

Josie Barron és férje nem gondolta volna, hogy nagy baj van, mikor négyéves fiukat, Dextert torokfájással hazaküldték az iskolából. Másnap reggel az anya észrevette, hogy a gyerek bőre tele van kiütésekkel. Az anya azonnal hívta a mentőket, a kórházban pedig rögtön vért vettek a fiútól, és antibiotikumot adtak neki. Amikor az orvos felhívta az épp külföldön tartózkodó apát, hogy jöjjön haza, Barron tudta, hogy nagy baj van.

Miután kiderült, hogy Dexter leukémiás, két napon keresztül vérátömlesztést kapott, hogy megerősödjön. A szülőket nyilvánvalóan sokkolta a hír. A kisfiú anyja teljesen magába roskadt, nem tudta felfogni, mi történik. 

„Nem akarom látni a fiam nevét a rákos gyermekek osztályának névsorán. Nem akarok a tanúja lenni a fiam szenvedésének, miközben sürgősségi eljárásokat kell elvégezni rajta. Nem akarom, hogy a gyermekemet elvezessék a kezelőszobába, ahol kemoterápiát kap, és nem akarom látni a lehetséges fellépő mellékhatásokat. Szeretnék visszajönni a hangulatos kis házunkba, és boldogan élni a buborékunkban, amelyről eddig  nem vettem észre, hogy ennyire boldog volt.”

A szülők nagyon reménykednek abban, hogy Dexter gyógyulása mihamarabb, minél zökkenőmentesebben bekövetkezik. 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top