Egészség

Nincs annál vegánabb, hogy ez a nő az arcára tetováltatta, hogy vegán

Sokan élcelődnek azon, hogy a vegánok mennyire szeretik hangoztatni vegánságukat, egy nő pedig a lehető legdurvább bizonyítékát adta ennek.

Kezdjük ott, hogy viszonylag kevés alkalommal jó ötlet az arcunkra tetováltatni valamit. Az pedig igazán fura, ha identitásunk egyik fontos meghatározó komponensét szeretnénk az arcunkon viselni, mint ahogy Katie Alice tette.

A fiatal lány vegán. És mint a legtöbb vegán, szerette volna, ha erről az egész világ tud, ha pedig innen nézzük a dolgot, végül is egészen zseniális megoldással rukkolt elő erre. Katie Alice jobb szemöldöke fölé tette az elég méretes feliratot, ami most már büszkén hirdeti, hogy semmilyen állati eredetű élelmiszert nem fogyaszt.

Félreértés ne essék, vegánnak lenni klassz és nemes dolog, de vajon tényleg fontos szó szerint a homlokunkra írnunk ezt? Mindenesetre őszintén kívánjuk, hogy Katie Alice örökre tartson ki táplálkozási elhatározása mellett, különben elég kellemetlen lesz tükörbe néznie…

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top