Egészség

Ordítottak a mentősökkel, mert életmentés közben elálltak egy parkolóhelyet

Egy szívrohamos beteg életét mentették éppen, de a feldöhödött autósoknak ez nem számított.

„Kérlek, ne ordíts velem, amiért elállom a parkolóhelyed, miközben egy szívrohamos páciens megmentését próbálom levezényelni. Kétségbeesetten igyekszünk megmenteni valakinek az életét, és dühös bámészkodók nélkül szeretnénk tenni” – fakadt ki a Twitteren egy brit mentőorvos, Katie Tudor.

A doktornőt és kollégáit a múlt héten szerdán délután egy szívrohamhoz riasztották az angliai Stoke-on-Trentben. A csapat újraélesztette a beteget, majd stabilizálta az állapotát annyira, hogy kórházba tudják szállítani. Mindeközben azonban a mentővel elálltak egy parkolóhelyet, a feldühödött autósok pedig emiatt ordítozni kezdtek velük.

A helyi mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy ha lehetséges, a mentővel igyekeznek egy üres parkolóhelyre beállni, azonban ha erre nincs lehetőség, oda parkolnak, ahová a leggyorsabban tudnak és ilyenkor bizony előfordul, hogy valakinek elállják az útját. 

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top