Egészség

95 évesen lett vegán a nagyi

Sosem késő lemondani a húsról: Anne Fraser például három héttel a 96. születésnapja előtt tette meg!

A fitt nagymama már régóta a jóga lelkes híve volt, de a vegán életmódra csak nemrég, egészen pontosan három héttel a 96. születésnapja előtt tért át. Anne Fraser azt mondja, a jóga utáni mantrázásban mindig azt mondta, „Legyen minden élőlény boldog és szabad”, aztán rájött, hogy a húsfogyasztással nem éppen ezt támogatja. Az idős asszonyt sokkolta a húsipar kizsákmányolása, és eldöntötte, sosem késő vegánná válni! A másik inspirációt egyébként vegetáriánus unokája adta, akin keresztül meggyőződhetett róla, hogy növényi étrenden is lehetséges boldog és egészséges életet élni.

Fraser állítása szerint tipikus amerikai étrenden nőtt fel, zsíros húsokkal és sok tejtermékkel, de amióta spirituális életet él, teljesen megváltozott a hozzáállása. Az imádni való nagymamát egyébként az Instagramon is lehet követni, ahol cuki jógás fotókat és mindenféle inspiráló szövegeket is megoszt.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top