Egészség

Ti használtok kést a vécében?

Hallottál már a kakikésről? Most fogsz!

„A családban nagyokat kakilunk. Talán genetika, talán az étrendünk miatt van, de mindenki hatalmas kábeleket tol. Aki szokott nagyokat kakilni, tudja, hogy néha nem lehet lehúzni. Megreked a lyukban és az örvény csupán pörgeti, miközben gúnyosan vigyorog rád. Úgy nőttem fel, hogy természetes volt, hogy a családunk kakikést használ. Egy régi, rozsdás konyhakés volt, ami a mosókonyhában lógott és csak erre használtuk. Normális volt, hogy kisétáltunk a folyosóra, és megkértünk valakit: hé, oda tudnád adni nekem a kakikést? Azt hittem, ez alap. Van vécépumpád, vécékeféd és kakikésed” – hozta fel a meglehetősen kényes témát egy felhasználó a Reddit közösségi oldalon.

Az illető elárulta azt is, hogy egészen 22 éves koráig azt hitte, mindenkinek van ilyen kése. Akkor azonban egy barátja házában tartott összejövetelen jött rá a szükség, majd kérte is a kakikést. Ott és akkor derült ki számára, hogy nem mindenki használ ilyen célszerszámot. Sőt, az emberek még csak nem is hallottak ilyesmiről, viszont annál viccesebbnek találják.

A közösségi oldal felhasználóinak reakciója mondhatni elsöprő volt. Sokakban viszont nem a kakikés használatának ténye vetett fel további kérdéseket, hanem az, hogy miért a mosókonyhában, nem pedig közvetlenül a mellékhelyiségben tartották. 

A válasz: azért, mert a családnak három fürdőszobája volt, a mosókonyha pedig mindegyiktől nagyjából egyenlő távolságra. Azt viszont a történet hőse maga sem érti, miért nem volt inkább három kakikésük, miért egyen osztozott az egész család.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top