Egészség

Bedurrant a szeme a szempilla-hosszabbítástól

A szépségért, ugye, meg kell szenvedni.

Keveseket áld meg a sors hosszú, sűrű szempillákkal, így különböző praktikákat alkalmazunk, pénztárcánkat nem kímélve a tökéletes eredmény érdekében. Sajnos ehhez néha rögös út vezet. Ezt most már valószínűleg egy életre megtanulja Isabelle Edith Kun is, aki szempilla-hosszabbításon esett át. Mint kiderült, nem először ment keresztül a procedúrán, ám eddig viszonylag problémamentesen, megszépülve úszta meg az akciót.

Forrás: Isabelle Kun

Ez most sajnos nem jött össze. Az alkalmazás után megdöbbenve vette észre, hogy szemei egyre jobban bedagadnak. Kun megkérdezte a kozmetikust, hogy biztosan ugyanazt a ragasztóanyagot használta-e, mint máskor, aki nem tudott válaszolni a kérdésre. Valószínűleg Kun allergiás lehetett a szerre, de olyannyira, hogy másnap már alig bírta kinyitni a szemeit, emellett nyelni és lélegezni is nehezen tudott. Ekkor döntött úgy, hogy bemegy a kórházba, ahol kiderült, a mandulái is begyulladtak. Miután intravénásan antihisztamint és szteroidot is kapott, a nőt hazaküldték. Kun szemei viszont azóta sem gyógyultak meg, ezért aggódik, hogy mikor következik be a teljes gyógyulás.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top