Egészség

Súlyosan megsérült az apa a medencében

Súlyos sérüléseket szerzett a férfi, miután becsúszdázott a medencébe.

Graham Hyde barcelonai nyaralásán sok mindenre számított valószínűleg, de arra a sokkra nem, amit át kellett élnie. Egy hotelben szállt meg családjával, hogy pihenhessenek, élvezzék a jó időt, és a szálloda medencéjében fürdőzzenek. Ezt nem kellett volna. Vagyis nem akkor, amikor más is erre készül.

Ugyanis Hyde egy véletlen baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett a vízben. A férfi épp akkor csúszdázott bele a medencébe, amikor a másik oldalról egy másik férfi úgy döntött, jó nagyot ugrik. Egyenesen Hyde fejére. Na persze nem direkt, hanem egyikük sem vette észre a másikat, az egész incidens pedig pillanatok alatt történt. Hyde kislánya még fel is vette az egészet videóra, senki nem gondolta volna, hogy ilyen traumatikus felvétel készül.

A férfit a ráeső test rögtön a víz alá nyomta. Csak arra emlékszik, hogy azt hitte, eltört a nyaka, mert reccsenést érzett benne. Miután valahogy kisegítették a vízből, jeges pakolást kapott a nyakára, de mintha a legforróbb tűzzel égették volna. Ekkor Hyde már remegett a fájdalomtól. Végül kórházba szállították, ahol megállapították, hogy agyrázkódása van. Ha ez még nem lett volna elég, a családnak a legnagyobb hőségben, ráadásul egy taxissztrájkba csöppenve kellett visszaküzdenie magát a hotelbe. 

Annak ellenére, hogy fizikoterápiát kap, Hyde a baleset után több hónappal is fájdalmat és merevséget tapasztal a nyakában. A férfi nem hibáztatja a neki sérüléseket okozó fiatalembert, ám az utazási irodát beperelte. 

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top