Egészség

Nem engedték műteni a részeg plasztikai sebészt

Részegen akart műteni egy plasztikai sebész, de a műtő helyett a rendőrségen találta magát.

Ittas állapotban akart műteni egy plasztikai sebész az Egyesült Államokban, de a kórház személyzetének feltűnt, hogy a doktor nem józan, és jelentették az esetet. A hihetetlen történetről beszámoló Fox Newsnak a lexingtoni kórház szóvivője, Ruth Ann Childers elmondta, hogy dr. Theodore Gerstle, aki nem az ő orvosuk, hétfőn érkezett a kórházba, hogy elvégezzen egy műtétet.

Miután a sebésszel a főorvos közölte, hogy nem műthet, a részeg férfi elhagyta a kórházat, ám néhány sarokkal arrébb letartóztatták, mert a kórház közben jelentette az esetet a rendőrségnek.

A letartóztatott plasztikai sebészt jelenleg a Fayette Megyei Börtönben tartják fogva, a kórházban – amelynek nem áll alkalmazásában – felfüggesztették.

Dr. Theodore Gerstle a honlapja szerint a migrénes fejfájás műtéti úton való megszüntetésének specialistája, de azt nem volt hajlandó elárulni, hogy hétfőn milyen műtétre készült.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top