Egészség

Ásványvizet hív vissza a Metro

Minőségi problémák miatt visszahívja a Metro nagykereskedelmi áruház a szénsavmentes Szentkirályi ásványvíz 0,75 literes, üveges változatát, illetve az egy kilogrammos kiszerelésű, aro márkájú füstölt lazacot is.

Honlapján tájékoztatja vásárlóit a Metro nagykereskedelmi áruház arról, hogy minőségi hiba miatt kénytelen visszahívni az üveges, 0,75 literes Szentkirályi ásványvíz szénsavmentes változatát. A visszahívásban azok a termékek érintettek, amelyek szavatossági ideje

  • 2018. augusztus 19.
  • 2018. augusztus 26.
  • szeptember 6.
  • október 4.  

A Metro 2018. február 28-ig minden ilyen náluk vásárolt ásványvíznek visszaadja az árát.

Visszahívja az áruház az 1 kilogrammos, aro márkájú füstölt lazacot is, mert a termék érzékszervileg nem-megfelelő. A cég bármelyik áruházban visszaveszi a 2018. január 20., 27. vagy 30. szavatossági idejű árut.

A Szentkirályi ásványvíz gyártója, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. közleményben reagált a visszahívásra:

„A palackozás során technológiai hiba következtében kis darabszámú, már pontosan beazonosított tételek esetében fordult elő minőségügyi probléma. Az érintett termékeket kizárólag nagykereskedések számára forgalmazzuk. A termékek visszahívásáról nagykereskedőinktől és partnereiktől rendelkeztünk.”

Origo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top