Egészség

Majdnem 100 kilót dobott le magáról a férfi

Egy róla készült fotó késztette cselekvésre a férfit, hogy lefogyjon.

Tony Howland egy felesége által róla készített fotót látva realizálta, mekkora is valójában. A képen az akkor 190 kilós férfi egy kétszemélyes kanapét simán kitöltött a testével. Ekkor döntött úgy, hogy nem mehetnek így tovább a dolgok. A 43 éves férfi kemény fogyókúrába kezdett. Elhagyta a gyorsételeket, melyektől korábban rohamosan hízni kezdett. Általában öt sajtburger is lecsúszott egymás után. Tony kitartó volt, és nem csábult el.

Forrás: SWNS

Az utolsó előtti pillanatban döntött úgy, hogy nem folytatja tovább ezt az életmódot, pedig akkorra már bőven sorakoztak az intő jelek. Tony évek óta nem utazott sehova, mert nem fért el a repülőgépek székeiben. 

Forrás: SWNS

A férfi végül belépett egy fogyókúrás csoportba, melynek segítségével két év alatt elérte a célját. Rengeteget, összesen 95 kilót fogyott, tavaly pedig újra repülőn utazott már családjával. Tony teljes életmódváltáson ment át, egészségesen étkezik, sportol, nagyokat sétál, de ami a legfontosabb: jól érzi magát a bőrében.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top