Egészség

Szakítás után tudta meg, hogy expasija valójában nő

Le is feküdtek egymással, a nőnek mégsem tűnt fel, hogy partnere nem férfi.

Egy 40 éves, elvált nő, Wang Qi az interneten ismerkedett meg egy Qian nevű férfival. Egymásba szerettek, hat hónapig együtt életek, és le is feküdtek egymással.

Wang közel 11 millió forintnek megfelelő összeget költött szerelmére, ám Qian tavaly novemberben egyik napról a másikra eltűnt. Nem válaszolt a telefonhívásokra, és a közösségi oldalakon is megváltoztatta a nevét.

Wang magánnyomozót fogadott, mivel arra gyanakodott, hogy partnere egy másik nő miatt hagyta el őt. A nyomozás azonban kiderítette, hogy Qian igazából nő.

Az átvert nő találkozott egykori párja szüleivel, akik elmondták, hogy lányuk mindig fiús volt. Wangnak saját bevallása szerint nem tűnt fel, hogy párja nő, mivel a mellei laposak voltak, és a férfi vécét használta. 

A nő gyanítja, hogy Qian anyagi haszonszerzés céljából verte át. Jogi lépéseket tesz annak érdekében, hogy visszaszerezze a pénzt, amit ráköltött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top