Egészség

Egy hét alatt növeszti meg a melleket a csodamelltartó

Az elvégzett kísérletek alapján egy hét alatt 3,5-4 centis mellnövekedés érhető el az új csodamelltartó használatával.

Egy hét alatt egy kosármérettel növeli meg a mellméretet az a vibrációs melltartó, melyet egy Szerbiában élő feltaláló, Milan Milić fejlesztett ki. A melltartó első tesztalanya a férfi barátnője, Jelena volt, aki 2012 óta öt alkalommal, egy hétig használta a holmit, és a feltaláló állítása szerint ennek köszönhetően A-ról D kosarasra nőttek a mellei.

(E-Bra)

A világon összesen eddig 14 nő próbálta ki a melltartót orvosi felügyelet mellett és egyetlen teszt sem lett negatív. A nők mindegyikének 3,5-4 centivel nőtt meg a melle egy hét alatt, kivéve egyet, akinél a két mell szimmetriájának elérése volt a cél, az ő melle 2 centit nőtt. Két hónap szünet után a tesztalanyok újra használták a melltartót, és kiderült, hogy ilyenkor újabb mellnövekedés érhető el.

Előtte-utána (E-Bra)

Milić elmondta: a melltartó a vérkeringést serkenti, ugyanolyan elven működik mint a masszázs, ám annál sokkal gyorsabb. 

A mellek nem csupán nagyobbak, de gömbölyűbbek is lesznek, megemelkednek és közelebb kerülnek egymáshoz. A feltaláló hangsúlyozta, hogy az eredmény tartós: a nagyobb méret megmarad, a mellek formája viszont idővel változhat.

A tervek szerint a csodamelltartót egy éven belül piacra dobják, előrendeléseket már most is felvesznek rá. Az ára 199 dollár, vagyis átszámítva nagyjából 52 ezer forint.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top