Egészség

Így néz ki egy frissen szült anyuka hasa!

Büszkén vállalta félmeztelen testét a frissen szült anyuka a fotón.

Sarah Turner blogger nemrég szülte meg harmadik gyermekét, és szinte azonnal kamerát ragadott, hogy megmutassa Facebook-követőinek, hogy néz ki a teste közvetlenül a szülés után. A merész és kitárulkozó képen Turner nem visel mást, mint egy pelenkát, amúgy fáradtnak, de vidámnak tűnik. 

Az anya minél valósághűbb képet akart mutatni arról, hogy is néz ki egy nő pár órával szülés után. Bár először ódzkodott tőle, de rájött, hogy ezzel teszi a legjobbat, ha bátran felvállalja a testét és ezzel magát is, hiszen sokan ebből merítenek maguknak is erőt.

„Bár egy szál pelenkában sétálgattam, mégis abszolút euforikus hangulatban voltam, amikor ez a kép készült. Tudom, hogy ez nem a legvonzóbb fotóm, de  abban a pillanatban úgy éreztem magam, mint a nő Superman, és erre büszke vagyok. Csodálatos a testünk.”

Turner posztját eddig 35.000-en lájkolták, és rengeteg biztató kommentet kapott, amikben dicsérik és csodálják a bátorságáért. 

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top