Egészség

Az év legszebb szülés előtti és utáni fotói

Szerencsére vannak olyan anyukák, akik szívesen megmutatják a nagyközönségnek szülés előtti és közvetlenül szülés utáni testüket. Igazán bevállalósak, és eszük ágában sincs ferdíteni az igazságot.

Sarah Stage fitneszguru, blogger és Instagram-sztár valóban úgy nézett ki hat héttel a szülés után, mintha egyáltalán nem szült volna. Épp olyan lapos hasa van, és épp annyi kocka van rajta,  mint 9 hónappal és 6 héttel ezelőtt. 

🤰🏻 #39weeks

MY FITNESS E BOOK AVAIL NOW👇🏼 (@sarahstage) által megosztott bejegyzés,

Egy ausztrál családanya, Elise Raquel az Instagramon mutatta meg, milyen volt a teste órákkal azután, hogy világra hozta harmadik gyermekét. A nő az első két babája születése után még takargatta a testét, ezúttal azonban már úgy érezte, büszke rá, hiszen ez a test volt az, mely képes volt kihordani és megszülni három gyermeket. 

Szerzőnk, Fanni is idén hozta világra kisbabáját, Patrikot. Szülés előtti és utáni fotót ő is készített magáról.

Le a mítoszokkal! Ez foroghatott Julie Bhosale fejében is, amikor lefotózta a hasát szülés után mindennap, hogy megmutassa másoknak is, milyen az, amikor egy igazi nő igazi hasa rendeződik a baba születése utáni időszakban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top