Egészség

Zacher Gábort is feljelentették a Honvédkórházban meghalt nő miatt

Zacher Gábor volt az az ügyeletes orvos, akinek a nő lányai szóltak, hogy segítsen. Szerintük minősíthetetlenül beszéltek velük a sürgősségin.

Mint arról az NLCafé is beszámolt, egy 58 éves nőnek a Honvéd Kórház sürgősségi osztályán több órát kellett várakoznia, mire orvoshoz került, de akkor már nem tudták megmenteni az életét. A nő lányai szerint minősíthetetlenül beszéltek velük a sürgősségin, amikor ők csak azt akarták, hogy a fájdalmakkal küzdő édesanyjukra ránézzen valaki.

Szóltak két ápolónak, de mint mondták, egyik nem tett semmit, a másik pedig nagyon megijedt. Viktória elmondása alapján ezután szóltak az éppen ügyeletes Zacher Gábornak, hogy nézzen rá az anyjukra.

Aki igazából olyan minősíthetetlen hangnemben beszélt velünk, hogy mi várakozzunk, és ne zaklassuk sem őt, sem a kollégáit, majd meg lesz nézve az édesanyánk. Ráadásul még közölte azt is, hogy jó hosszú várakozási idő fog következni

– fogalmazott.

A család feljelentést tett a sürgősségi osztály és Zacher Gábor ellen – írja az atv.hu.

A  csatorna kereste a kórházat az ügyben, de nem nyilatkoznak, válaszukban pedig azt írták, hogy nem folyik belső vizsgálat az osztályvezető főorvos ellen. Az ügyben megkeresték Zacher Gábort is, de nem kívánt nyilatkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top