Egészség

Öt évet is kaphat a kórházi dolgozókra támadó férfi

Amiatt tört ki a balhé, hogy az ittas férfinak várnia kellett az ellátásra.

Hétfő este a budapesti Merényi Gusztáv Kórház folyosóján kezdett el hangoskodni és káromkodni egy ittas férfi, mert várnia kellett az ellátásra. Miután az ápolónőkkel üvöltözött a részeg, a traumatológiai osztály egyik férfi orvosírnoka megpróbálta őt csendre inteni.

Ekkor a férfi az orvosírnokra támadt, aki őt védekezésképp lefogta, de nem sokkal később a vádlott a fogásból kiszabadult, és a sértettet a hajánál fogva a padlóra rántotta. A bántalmazásnak az időközben értesített kórházi biztonsági személyzet vetett véget, a dühöngő férfit visszatartották és átadták a kiérkező rendőröknek – írja az ügyészség.

A bűnügyi őrizetbe vett, többszörösen büntetett vádlottat az ügyészség csütörtökön közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt gyorsított eljárásban állítja a Pesti Központi Kerületi Bíróság elé, tettéért akár öt év szabadságvesztést is kaphat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top