nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Meghalt a kétéves kisfiú, aki élete utolsó napjaiban még találkozhatott a Mikulással

Meghalt a kétéves kisfiú, aki élete utolsó napjaiban még találkozhatott a Mikulással

Egy önkéntesekből álló szervezet megadta a végstádiumban lévő kis Milesnak az élményt, hogy találkozzon a Mikulással.
NLCafé
f Ajánlom

Meghalt az a kétéves kisfiú, akinek a fotója már akkor könnyeket csalt az emberek szemébe, amikor nemrégiben találkozott a Mikulással. Miles Agnew már néhány hónapja ápolásra szorult, de állapota az elmúlt hetekben rohamosan romlott, szervezete kezdte feladni a küzdelmet.

Az édesanyja nem akarta, hogy a gyerek kihagyja a találkozást a Mikulással, ezért megszervezte, hogy egy Mikulás ellátogasson a kórházba, a törékeny Miles pedig a térdére ülhetett.

A Santa Sleigh Project révén Jeff Bodily önkéntes felvette a piros ruhát, és a kórházba sietett a kisfiúhoz. A szervezet azt vallja, hogy a súlyosan beteg gyerekek is megérdemlik, hogy találkozzanak a Mikulással, ezért elmennek hozzájuk.

Az évtizedek óta Mikulásnak öltöző férfi azt mondta, a találkozás nagyon megviselte, elakadt a szava, és könny szaladt a szemébe. A találkozásról készül fotó rohamos sebességgel terjedt a neten, és mindenki a legjobbakat kívánta a gyereknek.

Aztán két nappal ezelőtt a fiú édesanyja bejelentette, hogy a kis Miles meghalt.

A családja három hónapos korában fogadta örökbe a kisfejűséggel (mikrokefáliával) született fiút, akinek agyi fejlődési rendellenessége, súlyos látászavara és epilepsziája volt.

(Mirror)

Megosztás Facebookon