Egészség

70 centis szexjátékot műtöttek ki a férfiből

Rosszul sült el a bizarr szexuális eszközzel kísérletező férfi játéka.

Az 53 éves férfi erős alhasi fájdalomra panaszkodott az orvosoknak, de a vizsgálat során először csak annyi derült ki, hogy a férfi ánuszában érzékenység és emelkedett szívverés érzékelhető. Szépen lassan kiderült, hogy a beteg egy kicsinek csöppet sem mondható szexuális játékot tolt fel a végbelén, ami felett aztán „elvesztette az irányítást” egy ponton. 

Forrás: Bmj Case Reports 2017

A további vizsgálatok azt mutatták, hogy a bél teljes mértékben összeomlott, és vérrel van tele. Az orvosok aggódni kezdtek, amikor egy röntgensugár árnyékot mutatott a férfi hasüregének jobb oldalán. Végül sikerült eltávolítaniuk a szokatlanul nagy szexuális játékot egy 20 centis vastagbéldarabbal, hogy eltávolítsák a sérült részt. A férfi antibiotikumos kezelést kapott a fertőzés megakadályozására, és 11 napig kórházban tartották, amíg a bele újra normálisan nem kezdett működni.

Forrás: Bmj Case Reports 2017

Természetesen nem ez az első eset, hogy valaki fura szexuális játékkal okozott baleset következtében kórházba kerül. Volt, aki lakatot tolt fel a húgyhólyagjába, de olyan is, aki rozsdás tűket szúrt a péniszébe a minél intenzívebb élvezet kedvéért. Mi csak azt tanácsoljuk, óvatosan kísérletezz minden ilyen dologgal. Fő az élvezet, de nem mindenáron! 

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top