Egészség

40 doboz kólát ivott meg naponta a függő férfi

Fish&chipsen és kólán élt a túlsúlyos férfi.

A 21 éves Shane Trench hosszú ideig borzasztóan egészségtelen életet élt. Fish&chipset fogyasztott reggel, délben és este is, amit kólával küldött le aztán. De nem ám egy-két dobozzal, hanem negyvennel. Naponta. Ez azt jelenti, hogy 13 liter kóla csorgott át rajta minden egyes nap. Meg is lett az eredménye, a férfi ugyanis több mint kétszáz kilósra hízott a napi 5000 kalória bevitelétől, aminek nagy részét a cukor képezte.

Forrás: Caters

A férfi akkor realizálta, hogy baj van, amikor már olyan alapvető dolgok nem mentek neki, mint pár lépcsőfok megmászása. Az orvosok figyelmeztették, hogy ha nem változtat, meg fog halni. Trench összeszedte minden lelkierejét, és első lépésként lecserélte a cukros Coca-Colát Coke Zeróra. 

Bár Trench teste kezdetben rosszul reagált a cukormegvonásra, fáradt és ingerült lett, végül mégis meglett a szenvedés eredménye: egy év alatt 70 kilót fogyott, testtömege csaknem felét, és már nem is vágyik a cukros italra. 

Forrás: Caters

A most 127 kilós férfi még 25 kilót szeretne ledobni magáról, hogy elérje álmai súlyát. Bár az orvosok anno a gyomorbypassműtétet ajánlották neki, anélkül érte el a hatalmas változást, csupán egy fogyásban segítő klubhoz csatlakozott. Trench kitartó fogyókúrájával másokat is ösztönözni szeretne arra, hogy soha nem késő változtatni. 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top