Egészség

A legszebb adventi pillanataid megosztásával autista embereken segíthetsz

A számunkra fontos adventi pillanatok Instagramon való megosztásával lehet most segíteni az autizmussal élő embereken egy új közösségi kampány keretében. Semmi mást nem kell csinálnod, csak lefotózni a frissen sült mézeskalácsot és hashtagelni.

A jótékonysági akciót a Telekom hirdette meg, az a lényege, hogy minden január 2-ig az Instagramon #mindenkibelead hashtaggel megosztott élményfotó 100 forinttal gazdagítja az Autistic Art Alapítványt.

Telekom-kampány az autizmussal élőkért.

Semmi mást nem kell tenni, mint fotót készíteni a nagymama sütijéről, saját készítésű ajándékainkról, családi szánkózásról, baráti forralt borozásról, a karácsonyról vagy bármilyen személyes élményről, majd a posztolni, és a Telekom minden feltöltött kép után 100 forintot utal az alapítványnak. 

Kasza Tibi már posztolt:

A jótékonysági kampány részeként elektronikus képeslapot is választhatunk – áll a cég sajtóközleményében. A Petrovics György foodstylist és Szendeff Lőrinc ételfotós közös alkotásaival díszített üdvözlőlapok december 11-e és 26-a között elérhetők itt. Ki kell választani egy vagy több e-képeslapot, megadni a címzettet, majd rábökni a küldés gombra: a szolgáltató minden egyes elküldött karácsonyi üdvözlet után ugyancsak 100 forintot adományoz az alapítványnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top