Egészség

Napszemüveget kell hordania folyamatosan az albínó kutyusnak, nehogy elpusztuljon

Nem maradhat hosszabb ideig a napon az albínó kutya.

Az aranyos, elhagyott albínó kutya, Sherlock ritka betegsége miatt nem sütkérezhet hosszabb időn keresztül a napon, különben súlyosan megégne. A kölyökschnauzernél nagy a valószínűsége a halálos bőrrák kialakulásának, ezért különleges naptejre és napszemüvegre van szüksége minden egyes alkalommal, ha kimegy a szabadba.

When mum's telling you what to do but she can't see you rolling your eyes behing your shades eh eh eh #eyeroll

Sherlock Schnauzer (@sherlock_mac_schnauzer) által megosztott bejegyzés,

A ritka genetikai állapot a melanin hiányát okozza a bőrben, ami azt jelenti, hogy Sherlock teljesen fehér szőrrel és kék szemmel született, annak ellenére, hogy anyja fekete schnauzer volt. Az albinizmus látási és hallási problémákat okozhat a kutyáknál, de eltekintve szokatlan megjelenésétől, Sherlocknak nincsenek tartós tünetei. 

I'm gunna get ya!!!! #sherlocktheshark#jaws

Sherlock Schnauzer (@sherlock_mac_schnauzer) által megosztott bejegyzés,

Az ebet szerencsére befogadta egy család, akik megfelelő gondoskodással látják el őt, hiszen speciális esetről van szó. Gazdái szerint pont ezért nem való mindenkinek az albínó kutya, mert jóval többet kell vele foglalkozni, mint egy betegségben nem szenvedő ebbel, ám családja szerint így is megéri, hiszen Sherlock tündéri.

Sherlocknak saját Instagram-oldala is van, ahol további tüneményes fotókat nézegethetsz róla.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top