Egészség

Rendkívüli dolgok történnek a faluban, ahol a Viagrát gyártják

Húsz év óta gyártja a Viagrát egy kis ír falu közelében a Pfizer, azóta terjed az állítólagos „szerelemgőz” a vidéken, amitől állandóan tettre készek a férfiak, de még a kankutyák is.

Állandó merevedésre panaszkodik annak az ír falunak a férfilakossága, amely mellett már 20 éve gyárt Viagrát a Pfizer. A helyiek szerint a „szerelemgőz” miatt nemcsak a férfiak kénytelenek állandó izgalmi állapotban élni, hanem a környék kankutyái is.

Debbie O’Grady, a Corkban fekvő Ringaskiddy egyik kocsmájának tulajdonosa szerint mindenki tudja, hogy elég egy szippantás a levegőből, és a férfiak máris akcióra készek. A kocsmárosnő özvegy édesanyja viszont igazi áldásként tekint a „szerelemgőzre”, mert saját bevallása szerint is igen kívánós a természete – írja az Irish Post.

A Viagrát gyártó cég nem győzi elégszer hangsúlyozni, hogy a szerelemgőz nem más, mint városi legenda, ugyanis a gyógyszergyárból semmilyen vágyfokozó anyag nem jut a levegőbe.

Ez akár így is lehet, egyes elméletek szerint ugyanis nem is a levegőn keresztül jut a helyiek szervezetébe az afrodiziákum, hanem úgy, hogy több évvel ezelőtt az üzem a falu egész ivóvízkészletét megfertőzte Viagrával. Ezt Fiona Toomey pszichiátriai nővér állítja, aki 5 év után tért haza az Egyesült Államokból Ringaskiddybe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top