Egészség

Szemcseppet írt fel neki az orvos, pedig agydaganata van

Kilenc alkalommal ment orvoshoz a fiatal nő, mire kiderült, hogy valójában mi baja van.

A 29 éves Rhiana tavaly májusban tavaly májusban azt hitte, egyszerű kötőhártya-gyulladása van. Az orvosnál sem kapott más diagnózist, szemcseppet és szteroidokat írtak fel neki. Hamarosan azonban már erős fejfájások és arczsibbadások kínozták.

Az ausztrál nő kilenc alkalommal ment orvoshoz tüneteivel, mire végre MRI-vizsgálatra küldték: kiderült, hogy operálhatatlan agydaganata van. A szteroidok pedig, melyeket korábban a szemfertőzésére kapott, fel is gyorsították a tumor növekedését. Orvosai közölték vele, hogy csupán néhány hónapja van hátra.

Forrás: GoFundMe

Rhiana azonban nem adja fel, azt mondja, a története nem érhet így véget. Talált egy orvost hazájában, aki egy forradalmi műtéti beavatkozással megmentheti az életét. Az operáció azonban 100 000 ausztrál dollárba, vagyis közel 20 millió forintba kerül, ami nem állt rendelkezésére teljes egészében. Barátai gyűjtést indítottak a GoFundMe oldalon, hogy előteremtsék a hiányzó pénzt, az adományozók pedig az eredetileg megcélzott összegnél többet is összeadtak a fiatal nő gyógyulására.

mirror.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top