Egészség

Leszakadt vakolat, beázott plafon – ilyen az egyik műtő a Szent János Kórházban

Veszélyes, ezért nem használhatják a műtőt. Beázott a Szent János Kórház nőgyógyászatának épülete – derült ki az RTL Klub Híradójából.

A vakolat omlik, a mennyezetről csepeg a víz a Szent János Kórház egyik műtőjénél – erről videót is küldtek az RTL Klub Híradójának. A kórházban ma nem forgathattak, de írásban azt a választ kapták, hogy a betegek ellátása zavartalanul folyik. A nagyobb műtéteket megpróbálják a kórházon belül, átszervezéssel megoldani. Nézzétek meg a videót!

UPDATE: A cikkünk megjelenése után kaptunk egy sajtóközleményt a Szent János Kórháztól, amiben azt írják, hogy már idei költségvetési forrásokból több mint 2,5 milliárd forintot kap a Szent János Kórház az intézmény fejlesztésére. A szülészeti ellátás az intézményben változatlanul folyik, PIC háttérrel. A tervezett császármetszéseket és kisműtéteket továbbra is ellátjuk. Az előjegyzett nőgyógyászati nagy műtéteket a betegek értesítése mellett, a társszakmákkal egyeztetve belső átrendezéssel tervezzük megoldani. A fenntartó által biztosított forrásból a 
felújításra vonatkozó közbeszerzési eljárás folyamatban van, a tenderbontás a jövő héten megtörténik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top