nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Gond nélkül megmutatják a striáikat és a narancsbőrüket ezek a nők

Gond nélkül megmutatják a striáikat és a narancsbőrüket ezek a nők

Nem modellek, nem színésznők, hanem olyanok, mint mi, és vállalják a narancsbőrüket és a striáikat. Köszönet érte, így nekünk is sokkal könnyebb elfogadni a sajátunkat.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nemrég egy divatmárka is vállalta, hogy nem retusálta a modellek fenekét, és a katalógusban láthatod a striáikat is. Fontos, mert a divatfotók világából egy ideje már teljesen száműzték a bőrhibákat – így például a rengeteg nőt érintő striákat is – megmutató fényképeket, pedig ez rengeteget segíthet az önbizalomhiánnyal küzdő nőknek a pozitív testkép kialakításában. Talán ezért is bátrabb egyre több nő, és gond nélkül oszt meg a saját Instagram-oldalán képeket a saját striáiról vagy éppen a narancsbőréről. Ezekből válogattam:

@Regranned from @curvy_certified - Model: @socalsummers ・・・ I just made a Twitter account😂👍 It's @socalsummerz on Twitter. Have to go find some neat accounts to follow over there😄 IG did this weird thing to my account like a week ago called "shadowbanning" so basically I'm getting no new followers because my posts will only show up to current followers in hashtags. Kinda shitty. I like trying out new media tho so we will see what Twitter is like!! Hoping IG fixes this crap soon😣 . . . #booty🍑 #realwomen #plussizemodel #honormycurves #thickthighssavelives #allbodiesaregoodbodies #cellulite - #regrann #quetutallanotefrene #curvystyle #curves #celebratelife #loveyourbody #plussize #plussizefashion #plussizestyle#plussizewomen #model #curves #curvyrevolution #embraceyourcurves #moda #happygirl#happyness #beautybeyondsize #haymasgordasquemolan #bodypositive #loveyourself #curvy

®Que tu talla no te frene (@quetutallanotefrene) által megosztott bejegyzés,

Woop-Woop! that's the Instagram Police!! Woop-Woop! that's the sound of da heat!!

Zoha Of The Earth (@vandeaarde) által megosztott bejegyzés,

Megosztás Facebookon