Egészség

Hollywood legszebb szemei

A színpad és a filmvásznak világában különös ereje van a kifejező szemnek. A szépség mellett kiemelkedő szerepet kap itt az igéző tekintet, amire rengeteg példa akad a legnagyobb nevek között is. Következzenek Hollywood híresen szép szempárjai és gazdáik.

Angelina Jolie – káprázatos kékség

Fotó: Getty Images

Az amerikai színésznő és rendező rengeteg színészi érdeme (Oscar-díj, két Screen Actors Guild Awards-díj, három Golden Globe Awards-díj) és jótékonysági vállalása mellett arról is híres, hogy a szeme is a legkáprázatosabbak élvonalába tartozik az Angyalok Városában. Különös, kifejező szépsége mellett a gyönyörű kék szemei azok, amelyekkel magukra vonja a tekintetet a filmvásznon… Jon Voight színész és Marcheline Bertrand kanadai-francia színésznő lányát, aki egyébként szemeit anyjától örökölte, szentségtörés lenne lehagyni a listáról.

Aishwarya Rai – egzotikus tűz

Fotó: Getty Images

Az indiai Hollywood, azaz Bollywood sztárja, modellként és színésznőként kezdte pályafutását, majd végül a 1994-ben a világ legszebb nőjévé is megválasztották. Az 1973-ban született színésznőt a sajtóban a világ legszebb szemű nőjeként is emlegetik, elég egy pillantást vetni rá, és érthetjük is, miért. A mangalore-i születésű híresség szemei önmagukban is sztárok, már évekkel ezelőtt rekordmennyiségű keresést indítottak rájuk a Google keresőjében.

Mila Kunis – izgalmas tekintet

Fotó: Getty Images

Az ukrajnai születésű, de az Egyesült Államokban nevelkedett színésznő napjaink legszebb tekintetű hírességei között különleges, barna szempárjával érdemelte ki a fix helyet. 15 éves korában indult filmes pályafutása egy tévésorozattal, azóta pedig címlapok sokaságáról köszön vissza mély tüzű, izgalmas és kifejező tekintete, amelynek különlegességét a kettős szín adja. A bal szeme élénkzöld, míg a jobb szeme sötétebb, szinte barna.

Megan Fox – csábító pillantás

Fotó: Getty Images

Az 1986. május 16-án Tennesse-ben született színésznő karrierje eredetileg modellként indult el, mára pedig a filmvászon egyik legizgalmasabb femme fatale-jaként tartják számon. Kozmetikai beavatkozások sorát is sejtik sokan csábító szépsége mögött, egy biztos, rendhagyó árnyalatú kék, egzotikus metszésű szemével már egész fiatalon is magára vonta a tekinteteket.

Elizabeth Taylor – a femme fatale

Fotó: Getty Images

A régi hollywoodi filmvászon néhai csillaga nemcsak mesés szerepeivel, élénk szerelmi életével, hanem híresen szép tekintetével is beírta magát a filmkészítés történetébe. A brit születésű filmcsillag szemszíne sokak emlékezetébe bevésődött. Különleges, halványlila árnyalatával, és beszédes tekintetével olyan meseszép látványt nyújtott, hogy a mai napig a legszebbek közt emlegetjük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top