nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Segítsd megkötni egy súlyosan gerincsérült ember cipőfűzőjét!

Segítsd megkötni egy súlyosan gerincsérült ember cipőfűzőjét!

A négy végtagi gerincsérülteknek még a legkisebb, hétköznapi mozdulat is lehetetlen, például nem tudják megkötni a cipőfűzőt. Az Antal Zsuzsa Alapítvány is erre szeretné felhívni az emberek figyelmét, egyúttal egy okos reklámmal gyűjtenek adományt a szervezet számára.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az Antal Zsuzsa Alapítvány gerincsérülteknek nyújt támogatást és segítséget, működését adományokból és 1 százalékos felajánlásokból finanszírozza. Most egy ötletes, innovatív plakátkampánnyal szeretnék fokozni az emberek adományozási kedvét, egyúttal felhívják a figyelmet arra, hogy egy súlyos gerincsérültnek a legapróbb segítség (mondjuk a cipőfűző bekötése) is hatalmas segítség valójában.

Az alapítvány egy citylightot helyezett ki a 4-es, -6-os villamos Wesselényi utcai megállójába, amely az alapítvány szimbólumát, a gerincoszlopra emlékeztető cipőfűzőt kelti életre: miután az adományozó a terminálhoz érinti a bankkártyáját, a cipőfűző bekötődik a citylightba épített monitoron, így ad visszajelzést a sikeres tranzakcióról, és egyúttal jelképezi a gerincsérülteknek nyújtott közvetlen támogatást is.

Megosztás Facebookon