Egészség

Kasszás Erzsinek képzelte magát egy bedrogozott bolti árufeltöltő

A mentőket egy élelmiszerbolti árufeltöltőként dolgozó férfihoz riasztották múlt héten, mert az alkalmazott teljes önkívületben Kasszás Erzsit utánozta: énekelt és táncolt a vásárlók szeme láttára.

Az Országos Mentőszolgálat osztotta meg a történetet Facebookon, miszerint az árufeltöltő a reklámokból jól ismert Kasszás Erzsi slágerét énekelte önfeledten, majd annak teljes koreográfiáját is bemutatta a bolt megdöbbent vásárlóközönségnek. 

Az önjelölt előadó teljesen önkívületi állapotba került, így félő volt, hogy kárt tesz magában vagy környezetében. A rutinos mentőtisztnek köszönhetően némi beszélgetés után abbamaradt a performansz, amit szó szerint tapssal és ovációval jutalmaztak a zavart férfi szemlélői.

A férfi később elmondta, hogy drogot fogyasztott. A mentősök szerint rendkívüli felszabadultságát pillanatok alatt halálfélelem és szorongás váltotta fel. Végül rendőri kísérettel szállították ellátás után a toxikológiai osztályra az alkalmazottat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top