Egészség

Különleges cipői segítettek az anyának, hogy ne adja fel a mellrák elleni küzdelmet

A kétgyerekes édesanya elhatározta, hogy a sugárkezelések ellenére is pozitív és divatos marad, ebben pedig az egyedi cipői segítettek neki.

Mellrákot diagnosztizáltak egy kétgyerekes anyánál, de megfogadta, hogy végig optimista marad a kezelések során. A 32 éves Felicity Gilligan a különleges cipők iránti imádatával maradt a sugárterápiák során is jókedvű.

Eddig 20 sugárkezelésen van túl, és minden egyes alkalomra más és más cipőt vesz fel. Van miből válogatnia, hiszen a tekintélyes gyűjteményében a pöttyöstől a csillámosig vannak magassarkúk, virágmintás lábbelik, de színpompás, masnis tornacipővel is büszkélkedhet.

Még hat kezelés van hátra, és természetesen azokra is valamelyik egyedi cipőben megy majd. Felicity így indokolta a módszerét:

Ahelyett, hogy mindennap a kezelés miatt aggódnék, inkább azon töröm a fejem, hogy melyik cipőt válasszam.

Azt is elmondta, hogy nem szeretné úgy érezni magát, illetve úgy kinézni, mint egy rákbeteg, ezért igyekszik jól kinézni és jól érezni magát. Őszintén hisz abban, hogy fontos a megjelenés, és nem hagyja, hogy a betegsége elvegye a hitét és megváltoztassa őt.

A cipős akcióval az édesanya egyúttal jótékony gyűjtést is indított egy rákkutatással foglalkozó alapítvány támogatására. A férje is elismerően nyilatkozott a kezdeményezésről, azt mondta, Felicity hozzáállása annyira pozitív, hogy ez mindannyiukra inspirálóan hat.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top