Egészség

Elvesztette kisbabáját a nő, aki méhek ezreivel készített kismamaképeket

Az ohiói méhész azt szerette volna, ha születendő gyermekének kezdettől fogva szoros a kapcsolata a méhekkel. A képek miatt az internettől kapott hideget-meleget.

Emily Mueller nevét szeptember elején ismerte meg az egész világ, miután közösségi oldalán nyilvánosságra hozta azokat a képeket, amiket negyedik terhessége alatt készítettek róla. Az ohiói méhész gyerekkora óta rajong a méhekért, ezért szerette volna, ha születendő gyermekének is szoros kapcsolata lesz az állatokkal: szerinte magától értetődő volt, hogy a kismamaképein is méhek ezreivel szerepel.

A rendhagyó fotók azonban nem nyerték el mindenki tetszését. A hozzászólók egy része ugyanis úgy vélte, Emily a kisbabája épségét veszélyeztette a képsorozattal. És bár közvetlenül a fotók nyilvánosságra kerülése után lassan elhaltak ezek a hangok, most újra felerősödtek, mikor Emily november 13-án arról számolt be, hogy kisfia, Emersyn halva született.

A gyászoló édesanya hosszú, szívszaggató posztjában részletesen leírta, hogyan derült ki, hogy várva-várt kisbabájuk az anyaméhben meghalt, ahogy azt is, családjával hogyan igyekeznek megbirkózni az őket ért veszteséggel. „Végig nagyon rossz érzésem volt, miközben a vizsgálatra vártam. Az ápolónőnk igyekezett megnyugtatni miközben kereste a kisbabám szívhangját.

Emily hozzátette, mikor jó idő után se találtak semmit, az ápolónők behívták Emily kezelőorvosát. „Emlékszem a lépteire, minden apró mozdulatára, ahogy átveszi az ápolónőtől a vizsgálathoz szükséges gélt, aztán arra is, hogy rámnéz, majd végtelenül szomorú arccal közli velem, hogy a babánk meghalt.

Az anyuka azt mondja, egyelőre az orvosok sem tudják, mi okozta a kisfiú hirtelen halálát alig hat nappal a szülés kiírt időpontja előtt. Az mindenesetre biztos, hogy a rosszindulatú kommentelők már megjelentek Emily posztja alatt, akik a fiatal nőt és a méhes fotókat hibáztatják a baba halála miatt. A gyászoló anyuka péntek délután újabb posztot volt kénytelen közzétenni, amiben arról ír, nem érti, hogy gondolhatja valaki, hogy egy augusztus végi fotózásnak bármi köze lehet Emersyn mostani halálához.

„A kisfiam nem azért halt meg, mert méhész vagyok, vagy mert a fotózáskor méhek borították a testemet. Ha a méhcsípés valóban veszélyes lenne a kismamákra, valószínűleg már rég tudnánk róla és az orvosok nem engednék ki a várandós nőket a szabadba” – írta, majd hozzátette, nem engedi, hogy az ilyen hideg, gonosz és kegyetlen kommentek megmérgezzék a környezetét.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top