Egészség

„A melleim tönkretették az életemet, gyűlölöm őket”

A kétgyerekes anyuka mellei nyolcéves korától kezdve nőnek megállíthatatlanul. Mostanra úgy érzi, teljesen tönkretették az életét.

„16 éves korom óta ígérgetik az orvosok, hogy végre megműtik a mellemet. Ennek már hét éve” – kezdte a Today Tonight című műsorban Sheridan Larkman. A kétgyerekes brit anyuka hozzátette azt is, mellei nyolcéves korában kezdtek megállíthatatlanul nőni, mostanra pedig már állandó fájdalmat és kellemetlenséget okoznak neki. „Nem szépítem, konkrétan tönkretették az életemet.”

mellméret, fájdalom, mellműtét

Kép forrása: Today Tonight

„Ha nem feküdhetek kés alá a közeljövőben, az állapotom csak romlani fog, pedig a fájdalom már így is épp csak elviselhető” – mondja az anyuka, akit nemcsak hát- és vállfájdalmak kínoznak, de légzési nehézségek is. „Abban, hogy a melleim növekedése egyszer csak magától megáll, még csak nem is reménykedem. Számomra a műtét az egyetlen megoldás.”

Sheridan elmondta, a mellei nemcsak a fájdalom miatt teszik pokollá az életét: „Emlékszem, mikor 9-10 éves voltam, az osztálytársaim folyton piszkáltak és csúfoltak miattuk. De az utcán se tudtam végigmenni nyugodtan, anélkül, hogy azt ne láttam volna, hogy bámulnak. Tudtam, nem az én hibám, hogy a testem működik furcsán, mégis úgy éreztem, hogy hibás vagyok. Gyűlöltem magam.”

Az anyuka beszélt arról is, hogy egy idő után már az is kihívást jelentett, hogy megfelelő fehérneműket szerezzen be nem mindennapi méretű melleinek. „A tengerentúlról kell magamnak melltartót vásárolni, mert máshol vagy nem kapok a méretemben, vagy amit kapnék, az ergonómiailag nem megfelelő.” Sheridan egyetlen reménye a műtét, ám mint kiderült, hiába spórol rá évek óta, nincs elég pénze.

mell, mellméret, mellműtét

Kép forrása: Today Tonight

„Létrehoztam egy GoFundMe oldalt, hogy pénzt gyűjthessek a mellkisebbítő műtétre” – mondja, majd hozzáteszi, egész életében azon fáradozott, hogy elrejtse a kíváncsi és rosszindulató emberek elől a melleit. „Olyan régóta csinálom már ezt, hogy elfelejtettem, milyen enélkül élni. Arra szeretném kérni az embereket, segítsenek abban, hogy végre felhőtlenül élvezhessem az életemet a családommal együtt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top