Egészség

Az orvosok azt mondták, nem rákos, 3 hónappal az esküvője után mégis meghalt a nő

Az esküvője előtti héten diagnosztizálták egészségesnek a nőt, aki nem sokkal később meghalt.

Leah Debonov 2012-ben kétszer is elment a háziorvoshoz, miután egyik karján vörös csomót talált. Az orvosok eltávolították a csomót, de minden alkalommal azt mondták a nőnek, hogy nincs semmi baja, ártalmatlan kinövésről van szó, ám két hónap múlva végül kiderült, Debonov rákos, ami akkorra már az agyára, a májára, a tüdejére, a lépére és a csontjaira is átterjedt.

Forrás: Facebook

A nőt azonnal megműtötték, nyirokcsomóit eltávolították, majd Debonovot tünetmentesnek ítélték. Az orvosok figyelmeztették a nőt, hogy 30%-os esély van a rák kiújulására. A következő három évben a nő rendszeresen járt kontrollra, ahol az orvosok megerősítették, nincsen daganata. Ezt a diagnózist Debonov az esküvője előtti héten kapta. 

Forrás: 60 Minutes

A nő az esküvő után nem sokkal mégis fejfájáról és hányingerről panaszkodott az orvosnak, aki a nő kórképét jól ismerve szimpla stressznek tulajdonította Debonov problémáját. Pár héttel később a nő összeomlott.

Kiderült, hogy már az esküvője idején is agydaganata volt, amit az orvosok egyike sem vett észre. Debonov mellett végig ott volt újdonsült férje a kórházban, de a nőn sajnos már nem lehetett segíteni. Felesége halála után férje eladta közös házukat, felmondott, és úgy döntött, körbeutazza Ausztráliát, ahol eltökélt missziója, hogy felhívja a figyelmet a rák veszélyére.

Forrás: Facebook

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top