Egészség

„Ne álljátok el a kocsibejárómat!” – szívtelen üzenetet hagyott a mentőautón a szomszéd

Az egyik szomszéd tehette a mentőautó szélvédőjére azt a cetlit, amely szerint az életmentés nem ok arra, hogy valaki elállja az ő kocsibejáróját.

Valószínűleg még a sokat látott mentők sem találkoztak olyan érzéketlenséggel, mint ami a napokban megesett velük. A West Midlands mentőszolgálatot egy vért hányó férfihoz riasztották Birminghambe.

Miután kiderült, hogy a férfinek belső vérzése van, gyorsan kórházba szállították. Csak később vették észre, hogy valaki egy cetlit tett a mentőautó szélvédőjére. A papíron ez állt:

Lehet, hogy életet mentetek, de ne parkoljatok ilyen hülye helyre, és ne álljátok el a kocsibejárómat.

A szívtelen üzenetet valószínűleg egy szomszéd rakta az autóra, a mentők pedig teljesen ledöbbentek tőle. Tasha Starkey, a mentőszolgálat munkatársa azt mondta, egy nagyon rossz állapotban lévő beteghez riasztották őket, kevés ideig voltak a helyszínen, de az időtényező nagyon kritikus volt, sietniük kellett. Általában megpróbálnak rendesen leparkolni, de ez nem mindig sikerül. Később kiderült, hogy a beteg meghalt.

A közösségi oldalakon megosztott fotón a kommentelők teljesen kiakadtak. Valaki azt kívánta a cetli írójának, hogy ha majd egyszer az ő családjához kell mentőt hívni, várja meg, amíg megcsinálnak egy tökéletes párhuzamos parkolást.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top