nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Mozgáskorlátozott helyen parkolt a rákos beteg, a népharag lesújtott rá

Mozgáskorlátozott helyen parkolt a rákos beteg, a népharag lesújtott rá

„Szégyelld magad” – fogadta egy üzenet Lexi Baskint a kocsijának szélvédőjén, amikor be akart szállni a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen parkoló autójába. Baskin valóban nem mozgáskorlátozott. Helyette sokkal nagyobb baja van.
NLCafé
f Ajánlom

Lexi Baskin autóját valaki teli ragasztotta „szégyelld magad” üzenetekkel, miután az illető szemmel láthatóan nagyon bedühödött azon, hogy a nő mozgáskorlátozottaknak járó parkolási igazolványával, mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen parkol, pedig tud járni. A szélvédőn a névtelen matricázó egy hosszabb levelet is hagyott, amiben Baskint önző, borzalmas nőszemélynek írja le, aki elveszi a helyet azoktól, akiknek valóban szükségük lenne rá. 

A levélben az illető feljelentéssel fenyegeti Baskint és azt feltételezi, hogy parkolási igazolványa vagy kölcsönkért vagy hamis, de biztosan nem jár ki az neki. Baskin a szöveget kitette egy nyilvános Facebook-csoportba azzal a céllal, hogy felhívja az emberek figyelmét: nem kellene elsőre ítélkezni, vannak betegek, akiknek a problémájuk első ránézésre láthatatlan.  Mint írja: „Csak az, hogy valamit fizikálisan nem tudsz megfigyelni, nem jelenti, hogy az illető személy ne érezné azt.”

Baskin azt írta a posztjában, hogy legálisan kapta meg a mozgáskorlátozott helyekre szóló parkolási engedélyét, ugyanis rákbeteg, és a kezelések miatt nagyon kimerült. Baskinnek agytumora van, a sugárkezelések másfél hete tartanak.

(via Cafemom)

Megosztás Facebookon