Egészség

Esküvőjén jelentette be a vőlegény, hogy mégsem haldoklik

Az orvosok azt mondták a fiatal férfinek, hogy csupán néhány hete van hátra. Az esküvője előtt azonban kiderült, hogy tévedtek.

A 23 éves Jack Kane-nél néhány héttel ezelőtt intenzív hátfájdalmak jelentkeztek, a lábai túlérzékennyé váltak, és egy idő után már járni sem tudott. Kórházba került, ahol egy sor különféle diagnózist állítottak fel az orvosok a mentális betegségtől az idegbecsípődésig. Egy reggel aztán arra ébredt, hogy  már egyáltalán nem tud mozogni. 

Az ezt követően elvégzett vizsgálatok során gerincdaganatot állapítottak meg. Az orvosok közölték a fiatal férfivel, hogy  csupán hetei vannak hátra. Jack ekkor határozta el, hogy megkéri szerelme, Emma kezét, akivel már tíz éve ismerték egymást, és három éve egy párt is alkottak.

A férfi az ápolók segítségével szállt ki a kerekesszékből és ereszkedett térdre a lánykéréshez. Párja igent mondott, nyolc nappal későbbre pedig meg is szervezték az esküvőt.

Amíg Emma és a család az esküvőre, addig Jack műtétre készülődött. Az operáció napján azonban újabb vizsgálatokat végeztek el rajta, és döbbenten látták, hogy a daganata zsugorodni kezdett. Az újabb tesztek aztán kiderítették, hogy nem rákja van, hanem Devic-szindrómája, egy központi idegrendszert érintő rendellenesség, mely azonban nem halálos.  

Jack az esküvői fogadáson jelentette be családjának és barátainak, hogy mégsem haldoklik. A násznép könnyekben és tapsviharban tört ki.

A fiatal férj most kezeléseket kap a betegségére, feleségével optimistán tekintenek a jövőbe. Még nem tudni, hogy Jack valaha újra járhat-e, de úgy áll hozzá, hogy vannak emberek, akik sokkal rosszabb állapotban vannak, mint ő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top