Egészség

Tudod, miért viselnek egyre többen nárciszt?

Mert ezzel segítenek a Magyar Hospice Ház fennmaradásában. Majka, Dobó Kata és Jakupcsek Gabriella is kitűzte a sárga virágot.

A Magyar Hospice Alapítvány 25 éve dolgozik azért, hogy az életük utolsó szakaszában lévők számára megfelelő és teljes körű ellátást biztosítson. Ez került most veszélybe, mert az állam nem is reagált, amikor a támogatással kapcsolatban az alapítvány megkereste az egészségügyi államtitkárságot.

Ötvenmillió forintra lenne szükség, hogy a haldokló emberek méltósággal élhessék le életük utolsó napjait, óráit. Te is segíthetsz, ha rendelsz egy nárcisz kitűzőt a Magyar Hospice Alapítványtól. Nem véletlen a nárcisz, ez a virág ugyanis a remény, a rák elleni küzdelem és a hospice szimbóluma.  Egy nárcisz vásárlásával, amelynek ára 1000 forint (természetesen ennél többért is lehet venni) 20 perc ápolási időt válthatsz meg.

Majka, Dobó Kata és Jakupcsek Gabriella hordja a sárga virágot, de nárciszt visel a Radnóti Színház társulatának több tagja. A színházban egyébként meg is veheted a kitűződet a hétvégén.

Pácsonyi Daniella, az NLCafé főszerkesztője is támogatja a Magyar Hospice Alapítvány munkáját. Segíts te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top