Egészség

Alkohol helyett mérget ittak Borsodban, egy nő meghalt, hárman súlyos állapotban vannak

Valószínűleg szeszes ital gyanánt ittak ismeretlen eredetű, mérgező összetételű folyadékot a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Dámócon.

Ismeretlen összetételű, mérgező folyadék fogyasztása miatt egy nő meghalt, három férfi pedig súlyos állapotban került kórházba –  közölte a rendőrség.

A mentőszolgálat munkatársai jelezték a rendőröknek péntek este, hogy Dámóc településen három helyi lakost láttak el mérgezés gyanúja miatt. A három férfi a jelenlegi adatok szerint – szeszes ital gyanánt – mérgező összetételű folyadékot ivott. Őket súlyos állapotban kórházba szállították.

Másnap reggel szintén Dámócon egy helyi nőt holtan találtak a lakásában, akinél ugyancsak felmerült a gyanú, hogy alkohol helyett mérgező folyadékot fogyasztott, ami a halálát okozhatta. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a mérgezések körülményeit.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy bizonytalan helyről származó, ismeretlen eredetű, a szükséges engedélyekkel nem rendelkező üzletből vagy személytől vásárolt folyadékot, szeszes italt senki ne fogyasszon, ezeket csak hivatalos forrásból szerezze be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top